Procesul lui Britney Spears revine în tribunal
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Instagram Britney Spears
Foto: Instagram Britney Spears
Lupta lui Britney continuă astăzi, 14 iulie.

Lupta lui Britney Spears de a scăpa de tutela judiciară care i-a controlat vreme de mulți ani viața revine în tribunal, miercuri, pentru niște audieri care ar putea transforma soarta procesului. Conform The Guardian, într-un testimonial de luna trecută, cântăreața americană a spus că tutela a fost „abuzivă” și pentru prima dată a cerut public încetarea aranjamentului legal care i-a dat tatălui său și altor persoane drepturi asupra vieții personale și carierei ei de peste 13 ani.

Discursul lui Britney a generat o răsturnare de situație a procesului, care a fost înconjurat de mister. Avocatul său controversat numit din oficiu, Samuel D. Ingham, a cerut să-și dea demisia; firma care-i gestionează averea, Bessemer Trust, s-a retras și nu mai gestionează domeniul său; managerul său a renunțat la funcție; tatăl său Jamie a cerut tribunalului să investigheze acuzele sale; avocații implicați s-au certat în documentele depuse la tribunal.

Ședința are loc la ora locală 13:30, la un tribunal superior din Los Angeles, dar nu se știe dacă Spears va apărea din nou.

Madonna şi-a făcut public sprijinul pentru Britney Spears

Vedeta, în vârstă de 62 de ani, a descris tutela judiciară în virtutea căreia activităţile şi activele financiare ale lui Britney sunt controlate de tatăl său, Jamie Spears, din anul 2008, drept o 'încălcare a drepturilor omului. Un proces ce vizează anularea tutelei judiciare a început anul trecut. În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a solicitat într-o audiere anularea tutelei şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles.

„Daţi-i viaţa înapoi acestei femei”

Madonna a scris pe Instagram: 'Daţi-i viaţa înapoi acestei femei. Sclavia a fost desfiinţată cu mult timp în urmă! Moarte patriarhatului lacom care face asta femeilor de secole'. Aceasta este o încălcare a drepturilor omului! Britney venim să te luăm din închisoare!', a continuat ea.

Mesajul, împărtăşit de Madonna celor 16,2 milioane de fani ai săi de pe Instagram, era scris peste o poză în care vedeta poartă un tricou cu numele lui Britney.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel