Probleme de sănătate pentru Stromae. Cântăreţul şi-a anulat alte trei concerte în Franţa
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Cântăreţul belgian Stromae, aflat în turneu pentru promovarea albumului său "Multitude", trebuie să renunţe la alte trei concerte programate săptămâna aceasta la Nantes (vestul Franţei), după ce a fost nevoit să anuleze trei spectacole săptămâna trecută, au anunţat miercuri producătorii săi, relatează AFP.  

"Starea de sănătate a lui Stromae nu îi permite să susţină cele trei concerte programate săptămâna aceasta pe scena Zenith din Nantes, în perioada 29-31 martie. Prin urmare, suntem nevoiţi să anulăm aceste trei spectacole", a afirmat compania Auguri Productions într-un comunicat.

Cântăreţul şi compozitorul belgian, în vârstă de 38 de ani, foarte popular în Franţa, se află în prezent într-un turneu european pentru a-şi promova albumul "Multitude", lansat în urmă cu un an.

El a revenit pe scenă în vara anului 2022 după o lungă perioadă de absenţă cauzată de epuizare, în urma susţinerii unui număr mare de concerte pentru albumul care l-a consacrat, "Racine Carrée", lansat în 2013.

Săptămâna trecută, producătorii săi anunţaseră că Stromae a fost nevoit să îşi anuleze trei concerte în estul Franţei din "motive medicale", fără a oferi alte detalii.

Stromae, pe numele său real Paul Van Haver, este unul dintre artiştii francofoni cu cele mai mari vânzări de muzică din lume.

El a strălucit în februarie la premiile "Victoires de la Musique" din Franţa. "Multitude" s-a impus la categoria cel mai bun album, iar Stromae a fost desemnat artistul masculin al anului, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel