PRM, nou președinte. Lidia Vadim, funcție
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
PRM are o nouă structură de conducere și un mesaj dur către cei care doreau ca partidul lui Corneliu Vadim Tudor să dispară de pe scena politică. 

Victor Teodor Iovici este noul preşedinte al Partidului România Mare. Lidia Vadim Tudor este preşedinte al Consiliului Naţional al PRM Bucureşti. 

Victor Teodor Iovici este fost viceprimar al Bucureștiului. 

”Dorim să redevenim o forţă politică, aşa cum PRM a demonstrat că poate să fie, şi să ne reocupăm locul în Parlamentul României, acolo unde ne este locul”, a declarat Victor Teodor Iovici, noul preşedinte al Partidului România Mare.

[citeste si]

El a adăugat că ”problemele din interiorul partidului au fost depăşite, toţi cei care doresc ca PRM să renască au ajuns la concluzia că doar lucrând împreună şi doar punând pe primul lor interesele României, PRM va reuşi să redevină partid parlamentar”.

”Am revenit cu bucurie alături de cei care de mai multă vreme îşi doresc să fac parte din partidul fondat de tatăl meu, şi să-i duc mai departe moştenirea morală pe care el mi-a lăsat-o”, a precizat Lidia Vadim Tudor, preşedinte al Consiliului Naţional al Partidului România Mare.

Mesaj către clasa politică

”Putem spune că PRM a revenit în matca sa, cei care credeau şi îşi doreau dipariţia acestui partid s-au înşelat şi chiar dacă ne aşteptăm ca astfel de atacuri să revină, vor vedea că acum degetele mâinilor noastre nu mai sunt răsfirate ca până acum, ci strânse! Atmosfera din interiorul partidului este una pozitivă, favorabilă câştigării bazinului electoral al românilor patrioţi, cu dragoste de ţară”, a încheiat Victor Teodor Iovici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel