Data publicării:

Prințul William revine la atribuțiile regale, pentru prima dată de când Prințesa de Wales a fost operată

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce atribuții va îndeplini Prințul William.

Prințul William va conduce o învestitură la Castelul Windsor înainte de a participa seara la o gală de strângere de fonduri la Londra, a precizat Palatul Kensington.

Catherine, Prințesa de Wales, se recuperează acasă după ce a părăsit spitalul săptămâna trecută. Prințul și-a luat concediu pentru a-și sprijini familia în timp ce ea se recupera.

Printre primele sale angajamente publice se va număra participarea la strângerea anuală de fonduri pentru London Air Ambulance.

Catherine, în vârstă de 42 de ani, a petrecut 13 nopți la o clinică din Londra în urma operației și nu se așteaptă să revină la îndatoririle regale decât peste câteva săptămâni.

Revenire parțială

Această revenire parțială la muncă pentru prințul William vine în timp ce atât soția sa, cât și tatăl său, care a suferit o intervenție pentru prostată mărită, se află în recuperare și nu efectuează angajamente.

În afară de prezența sa la vizitele regale, din punct de vedere mediatic, Catherine a fost o figură publică importantă a Familiei Regale Britanice, arată BBC.

Cele două angajamente ale Prințului William sunt aproape de casă, la Castelul Windsor și în centrul Londrei, în timp ce soția sa se recuperează în Adelaide Cottage, pe domeniul Windsor.

Natura afecțiunii Prințesei de Wales nu a fost dezvăluită, dar aceasta este suficient de gravă pentru că va trebui să se recupereze și să stea departe de îndatoririle publice până după Paște. Palatul a declarat anterior că nu are legătură cu cancerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel