Prințul Harry și Meghan Markle sunt ”uimiți” după ce au fost evacuați din casă de către Regele Charles
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Twitter Lee Hood @Mofoman360
Sursa foto Twitter Lee Hood @Mofoman360
Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan, au rămas fără reşedinţă în Marea Britanie, după ce regele Charles al III-lea le-ar fi retras dreptul de a locui la Frogmore Cottage.

Despre Prințul Harry și Meghan Markle se spune că sunt ”uimiți” că au fost evacuați de Regele Charles al III-lea din casa lor regală. Locuința, după cum relatează presa, ar fi ”necesară” acum pentru ”altcineva”, adică pentru Prințul Andrew.

Un purtător de cuvânt al Sussex a confirmat joi dimineață că acestora li s-a cerut să-și împacheteze lucrurile și să părăsească proprietatea. În locul acestora se va muta unchiul Prințului Harry, Prințul Andrew.

Skynews informează că Prințul Harry a fost dat afară din reședința sa din cauza faptului că nu a putut face față costurilor curente ale proprietății după ce fratele său i-a redus bursa regală.

Expertul regal, Omid Scobie, a spus că Meghan și Harry au rămas ”uimiți” de decizie, care i-a lăsat ”îngroziți”. ”Harry și Meghan au primit termen de evacuare până la începutul verii”, a declarat Omid Scobie, potrivit Fox News

Prietenii din Sussex etichetează mișcarea Regelui drept ”o pedeapsă crudă” pentru recentele memorii ale fiului său, care conțineau acuzații explozive despre Familia Regală. 

Regina Elisabeta le-a dăruit casa cu zece dormitoare după nunta lor din 2018. Cei doi au petrecut luni de zile renovând Frogmore Cottage înainte de nașterea primului lor copil, la un cost de 2,4 milioane de lire sterline. De când s-au mutat la proprietatea Montecito din California, cabana a rămas ca locuință de rezervă în Marea Britanie.

Au fost ultima dată la Frogmore în 2022, când au participat la jubileul de platină al regretatei Regine și au găzduit prima aniversare a fiicei lor la cabană. 

Cabana face parte din proprietatea publică a Crown Estate, ceea ce înseamnă că ducii de Sussex au trebuit să plătească un contract de închiriere a proprietății.

Lovitură dură pentru Prinţul Harry și Meghan Markle. Regele Charles le-ar fi retras acest drept. "Înştiinţare de evacuare”

Prințul britanic și fosta actriță americană și-au exprimat nemulțumirile împotriva monarhiei de când au demisionat. Harry a vorbit anterior despre înstrăinarea sa de tatăl său și de fratele său mai mare, Prințul William, de când a plecat din Marea Britanie.

Într-o serie de documente Netflix în șase părți, lansată în decembrie, Harry, în vârstă de 38 de ani, a vorbit înverșunat despre modul în care a lucrat echipa regală de presă și a vorbit despre modul în care relația lui cu William, în vârstă de 40 de ani, și restul familiei regale s-a rupt.

Markle, în vârstă de 41 de ani, a descris că vrea să-și pună capăt vieții în timp ce se străduia să facă față acoperirii toxice de presă din Marea Britanie. Apoi, în memoriile sale, Harry a expus și mai mult tulburările emoționale private și resentimentele amare ale familiei.

Proprietatea, care se află la de cinci minute de Castelul Windsor, este descrisă ca fiind ”singurul refugiu suficient de sigur în țară” al familiei Sussex. Perechea a pierdut accesul la protecția poliției din țară după ce au demisionat din funcția de membri ai Familiei Regale, în 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel