Prințul Harry și-ar dori să revină la îndatoririle regale, dar așteaptă ca William să facă acest gest. Planul pus la cale de Ducele de Ducele de Sussex
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge / @sussexroyal
Prințul Harry este „foarte conștient de adevăratele sentimente ale Prințului William privind întoarcerea sa la îndatoririle regale”.

Prințul Harry este „conștient” de sentimentele Prințului William în legătură cu faptul că el este deschis să se întoarcă îndatoririle regale dacă este întrebat, spun prietenii.

Sursele au dezvăluit că Harry nu s-ar întoarce în Familia Regală decât dacă ar primi scuze de la fratele său înstrăinat. Ducele de Sussex este concentrat pe „a face un succes al vieții sale” în Statele Unite și susține că este mulțumit de decizia sa de a alege să renunțe la viața regală, sugerează surse apropiate lui Harry, scrie Mirror. Cu toate acestea, rămâne că ar fi deschis să preia un rol temporar în familie pentru a „ajuta” dacă i s-ar cere să facă acest lucru de către Regele Charles.

William ar fo spus că sunt „zero șanse” ca Harry să revină la rolul său regal

Prietenii lui Harry spun că acesta este conștient de sentimentele fratelui său în această privință, după ce The Mirror a dezvăluit anterior că William a sugerat că există „zero șanse” ca Harry să fie primit din nou în după ce a scris cartea sa de memorii - Spare.

Harry, în vârstă de 39 de ani, a vizat membri apropiați ai familiei sale și i-a acuzat pe Regele Charles și pe William că sunt disperați să părăsească Familia Regală dacă ar putea. William și Harry nu au vorbit de luni de zile și în prezent nu au niciun contact, alegând să rămână departe unul de celălalt chiar și atunci când au fost în aceeași cameră luna trecută pentru înmormântarea unchiului lor, Lord Fellowes, în Norfolk.

Acum , noile informații apărute în presă arată că Harry ar fi contactat un grup de foști consilieri de încredere, precum și vechi prieteni pentru a crea un „plan” care să sublinieze modul în care ar putea într-o zi să înceapă să se miște din nou în cercurile din Marea Britanie.

Harry ar vrea să fie de ajutor

Totuși, The Mirror susține că acest lucru este „departe de mintea lui” și orice contact cu foștii consilieri ar fi „doar pentru sfaturi strategice și prietenoase”, mai degrabă decât orice complot de a reveni în Familia Regală. Surse apropiate lui Harry spun că, având în vedere poziția Familiei Regale din acest an, Regele Charles și Prințesa de Wales fiind forțați amândoi să își ia perioade prelungite de concediu din cauza tratamentelor împotriva cancerului pe care le urmează, ducele rămâne deschis și dispus să ajute dacă este chemat.

Prietenii lui Harry spun că acesta este, de asemenea, hotărât să-și îmbunătățească relația cu tatăl său, mai ales având în vedere problemele de sănătate pe care le are monarhul.. Cu toate acestea, Harry - care împlinește 40 de ani săptămâna viitoare - ar aștepta în continuare scuze de la fratele său.

Între timp, în această săptămână, Prințul William urmează să-și reia îndatoririle regale după vacanța de vară, acum când copiii săi - Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis - s-au întors la școală. Joi el va vizita Galeria Saatchi din Londra, care găzduiește în prezent o expoziție cu proiectul William’s Homewards, menit să ajute persoanele fără adăpost.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel