Prințul Charles, vindecat de COVID-19: Bucăți mari din viață ne sunt luate. Nimeni nu știe când, dar se va sfârși
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prințul Charles a transmis primul mesaj după ce a trecut prin experiența infectării cu coronavirus. Iată ce spune  Prințul de Wales.

După ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19, Prințul Charles a ținut să le transmită oamenilor din întreaga lume un mesaj important. 

Mesajul transmis de Prințul Charles

"Am fost recent infectat cu acest coronavirus, din fericire cu simptome ușoare, iar acum sunt de partea cealaltă a bolii, totuși, într-o stare de distanțare socială și izolare. Așa cum știm cu toții, este o experiență ciudată și frustrantă, nu ne mai putem bucura de familie și de prieteni. Dintrodată, bucăți mari din viață ne sunt luate. Într-o vreme în care medicii, asistenții și toată această artilerie vitală care formează NHS (n.r Serviciul Național de Sănătate), sunt supuși presiunii și riscului, în timp ce luptă eroic pentru a salva vieți în centrele de terapie intensivă, pentru a limita, pe cât posibil, răspândirea virusului, rugăciunile și gândurile noastre se îndreaptă mereu spre acești oameni minunați ale căror abilități, grija și devotamentul pentru pacienți ne fac să ne simțim atât de mândri.

Nimeni nu știe când se va sfârși, dar se va sfârși. Până atunci, să încercăm să trăim cu speranță și cu încredere în noi înșine și unul în celălalt. Aștept cu nerăbdare timpuri mai bune", a transmis Prințul Charles, într-un video pe pagina The Royal Family. 

Ar fi luat virusul de la Prințul Albert de Monaco

Prințul Charles a început să se simtă rău imediat după întâlnirea cu Prințul Albert de Monaco, ce a fost testat și el pozitiv imediat după ce s-a văzut cu Prințul de Wales la un eveniment din Londra pe 10 martie. Înainte de a avea simptome, Charles a continuat să își ducă la capăt angajamentele, însă și-a luat măsuri de prevenire, relatează Daily Mail.

 
 
 
View this post on Instagram

‘As Patron of @age_uk, and my wife the Patron of @thesilverlineuk, our hearts go out to all those older people throughout this country who are now experiencing great difficulty.’ . The Prince of Wales has shared a message on the Coronavirus pandemic and its effect on older members of the community. Visit @clarencehouse to watch in full.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) onApr 1, 2020 at 5:29am PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel