Prințul Charles, peripeții în România. Ce l-a emoționat PROFUND. A povestit președintelui și premierului. "Era ceva SUPRANATURAL"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Contele Tibor Kalnoky a povestit, în exclusivitate pentru DC NEWS, despre amintirile pe care le are cu Prințul Charles, în România. Iată momentul care l-a emoționat profund pe Prinț. A povestit totul președintelui și prim-ministrului. 

Prințul Charles vine în România de mai bine de două decenii și a devenit un adevărat ambasador, neoficial, al Transilvaniei, fiind de-a dreptul îndrăgostit de această zonă. 

Ei bine, în 20 de ani Prințul a adunat o mulțime de amintiri, care mai de care mai speciale, dar a avut parte și de peripeții. Contele Tibor Kalnoky, un descendent al unei familii nobiliare cu tradiție în Transilvania, ce s-a îndrăgostit de România din scrisorile de dragoste pe care le-a găsit într-un cufăr al bunicului său, în urmă cu mai bine de 30 de ani, a povestit în exclusivitate pentru DC NEWS despre prietenia sa cu Prințul Charles și despre amintirile pe care le are cu acesta în zona Covasnei.

Momentul care l-a emoționat profund pe Prințul Charles. Le-a povestit președintelui și prim-ministrului. 

"Vine de aproximativ două decenii, în fiecare an dacă se poate. Una din povești descrie atmosfera pe care o găsește aici, când vine la noi. Întotdeauna noi ne plimbăm prin dealuri și între Micloșoara și Valea Zălanului este un sat, se numește Aita Seacă, iar deasupra satului este un cimitir, pe un deal. Când vine aici, Prințul merge incognito și ne plimbăm prin sate, pe dealuri.

Am mers spre Aita Seacă, nu am văzut că pe deal e un cimitir, pentru că nu se vede de jos, ne-am plimbat pe acolo și nu știam că sus pe deal e o înmormântare și că era adunat totu satul, cu corul bărbătesc din sat. Și când am ajuns acolo, ca venind din cer, a început corul bărbătesc, care se afla la 20 de metri de noi și stând pe un câmp, am auzit acest cântec așa de frumos și așa de emoționant, că ne-am oprit și nu am știut ce se întâmplă. A fost așa de emoționant și frumos, venind de nu se știe unde că Prințul a fost așa de emoționat că mergând la București o zi mai târziu, le-a povestit și Președintelui și Prim-ministrului ce s-a întâmplat pe dealuri acolo și cum a auzit niște îngeri. Era ceva supranatural. Era foarte frumos", ne-a povestit contele Tibor Kalnoky. 

Citește și: EXCLUSIV Prințul Charles, împiedicat de o VACĂ, în România. Cum s-au luptat agenții de pază cu ea. "Au CĂZUT". Moment HAIOS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel