Data publicării:

Prințesa Martha Louise a Norvegiei s-a căsătorit cu șamanul american Durek Verrett într-o ceremonie exclusivistă în fiordul Geiranger

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Prințesa Martha Louise a Norvegiei, în vârstă de 52 de ani, și partenerul său, șamanul american Durek Verrett, de 49 de ani, și-au unit destinele într-o ceremonie privată desfășurată sâmbătă, în pitorescul fiord al localității Geiranger din Norvegia.

Evenimentul a fost confirmat de un purtător de cuvânt al organizatorilor, informează agenția DPA. Nunta, organizată într-un cadru restrâns și exclusivist, a strâns 350 de invitați, printre care s-au numărat membri ai familiei regale norvegiene și apropiați ai cuplului.

Invitații, mulți dintre ei purtând costume tradiționale norvegiene, au fost întâmpinați sâmbătă după-amiază la un hotel din apropiere, unde au fost servite cocktailuri și ceaiuri, înainte de ceremonia principală, care a avut loc în cursul serii.

Prințesa Martha Louise, fiica cea mare a regelui Harald al V-lea și a reginei Sonja, amândoi în vârstă de 87 de ani, este a patra în linia de succesiune la tronul Norvegiei. Fratele său mai tânăr, prințul moștenitor Haakon, în vârstă de 51 de ani, este următorul în ordinea de succesiune.

Aceasta este a doua căsătorie a prințesei, după ce a fost căsătorită anterior cu scriitorul Ari Behn, de care a divorțat în 2017. Din primul mariaj, prințesa are trei fiice.

Durek Verrett, care se autoproclamă șaman de a șasea generație, este cunoscut pentru dorința sa de a ghida oamenii în descoperirea spiritualității autentice. Prințesa Martha Louise a atras, de asemenea, atenția prin interesul ei pentru spiritualitate și ezoterism, ceea ce a generat o serie de controverse în jurul cuplului, inclusiv în ceea ce privește practicile lor de afaceri.

Exclusivitatea pentru fotografiile de la nuntă a fost vândută tabloidului britanic Hello!, pentru o sumă nedezvăluită, iar Netflix ar fi achiziționat drepturile de filmare. În schimb, presa locală a fost în mare parte exclusă de la evenimentele principale ale festivităților.

Conform presei norvegiene, invitaților li s-a cerut să evite utilizarea telefoanelor mobile sau a camerelor foto în timpul ceremoniei și să nu posteze pe rețelele sociale despre eveniment.

Prințesa Martha Louise și Durek Verrett, care și-au anunțat logodna în 2022, au făcut publică relația lor în mai 2019, înainte de a începe un turneu de conferințe controversat. Acest turneu a generat critici și a determinat-o pe prințesă să renunțe la folosirea titlului regal în scopuri comerciale. Relația lor este controversată în Norvegia, iar Verrett este adesea criticat și etichetat ca „șarlatan” și „escroc.”

Ari Behn, fostul soț al prințesei, s-a sinucis în Crăciunul anului 2019, la vârsta de 47 de ani, o tragedie pe care prințesa Martha Louise a reușit să o depășească cu ajutorul lui Durek Verrett, a dezvăluit ea. De-a lungul vieții, prințesa a fost implicată în mai multe controverse, printre care se numără și fondarea unei școli alături de o prietenă, destinată promovării „contactului” cu îngerii, în contextul în care susținea că deține puteri supranaturale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel