Prins în flagrant când dădea mită unui poliţist
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un cetăţean din Oradea a fost prins în flagrant când încerca să mituiască un poliţist.

Un cetăţean din Oradea a fost prins în flagrant miercuri de ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Bihor în momentul când oferea cu titlu de mită suma de 1.000 lei unui poliţist din cadrul IPJ Bihor.

Potrivit DGA, cetăţeanul a oferit suma de bani pentru rezolvarea favorabilă a dosarului penal în care era cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. Surse judiciare arată că bărbatul care a oferit mita are 63 de ani şi este pensionar, iar poliţistul lucrează la postul de Poliţie Ceica.

Cauza a fost înregistrată ca urmare a denunţului formulat la D.G.A. - S.J.A. Bihor, de către un agent din cadrul unui post de poliţie, acţiunea de flagrant fiind organizată, cu maximă operativitate, după aproximativ 4 ore de la denunţ, se arată în comunicat.

Faţă de cetăţean, procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunea de dare de mită. La documentarea cauzei s-a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Oradea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel