Primul transfer realizat de Dinamo în 2024
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fundaşul central nord-macedonean Darko Velkovski, în vârstă de 28 de ani, este noul jucător al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat clubul, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook.

Darko Velkovski, care a mai evoluat în carieră pentru Rabotnicki Skopje, Vardar Skopje, Rijeka şi Al-Ettifaq (Arabia Saudită), are 48 de selecţii în naţionala Macedoniei de Nord, pentru care a înscris trei goluri.

A evoluat în toate cele trei partide disputate la EURO 2020. Velkovski se va alătura lotului pregătit de croatul Zeljko Kopic în cantonamentul din Antalya.

Dinamo a plecat miercuri într-un stagiu de pregătire centralizată de zece zile în Antalya, la Kamelya Selin Hotel, prevăzut cu două jocuri de verificare, pe 7 şi 12 ianuarie. 

CItește și - Prima echipă din Superligă care şi-a reluat antrenamentele

Oţelul Galaţi este primă echipă din Superliga de fotbal care a demarat pregătirile pentru partea a doua a sezonului, marţi, sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu.

Echipa roş-alb-albastră, revenită după opt ani în elita fotbalului românesc, s-a reunit la propria bază de pregătire din Galaţi, însă într-un efectiv redus, potrivit site-ului oficial al clubului. Şaisprezece jucători au efectuat o primă alergare pe noul an sub comanda staffului tehnic coordonat de Dorinel Munteanu, alţi cincisprezece, în majoritate covârşitoare jucători din afara ţării, urmând să se alăture grupului în perioada următoare.

La primul antrenament au fost prezenţi portarii Cosmin Dur-Bozoancă, Gabriel Ursu, fundaşii Mihai Adăscăliţei, Ştefan Farcaş (revenit după împrumutul la Unirea Braniştea), Costin Ghiocel, Iustin Neacşu, Dan Panait, Andrei Rus, Milen Jelev, mijlocaşii Ştefan Bodişteanu, Denis Bordun, Ionuţ Neagu, Răzvan Tănasă şi atacanţii George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop. Portarul Relu Stoian, fundaşii Jonathan Cisse, Rosario Latouchent, Dragan Lovric, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, mijlocaşii Juri Cisotti, Pablo Gaitan, Vasile Jardan, Ariel Lopez, Frederic Maciel, Samuel Teles, Diego Zivulic şi atacantul Ilia Dimitrov au fost învoiţi, ei urmând să ajungă la Galaţi în cursul nopţii sau pe parcursul zilei de miercuri.

Stoian, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale, va face joncţiunea cu lotul pe 8 ianuarie. Toţi jucătorii vor efectua miercuri vizita medicală, pentru ca de la ora 18:30 să susţină şi un antrenament în nocturnă deschis publicului gălăţean. Miercuri seară, managerul tehnic Dorinel Munteanu va stabili componenţa lotului care va merge într-un cantonament montan la Vatra Dornei (4-13 ianuarie), fiind aşteptaţi şi câţiva jucători noi. Oţelul se află pe locul 11 în Superligă după 21 de etape şi este calificată în sferturile de finală ale Cupei României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel