Primul potty trainer din România, la Părinți Prezenți! Ruxandra Horvath ne va aduce cele mai bune informații și sfaturi ca să-l dezvățăm pe copil de scutec / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Primul potty trainer din România, la Părinți Prezenți! Ruxandra Horvath ne va aduce cele mai bune informații și sfaturi ca să-l dezvățăm pe copil de scutec.

În cadrul emisiunii Părinți Prezenți de duminică, 4 februarie, începând cu ora 15:00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV, vom vorbi despre o etapă importantă în dezvoltarea copilului și anume renunțarea la scutec. Alături de invitata noastră Ruxandra Horvath, primul consultant certificat în antrenamentul copiilor la oliță din România vom afla cum să trecem peste acest pas cu succes.

Copilul tău se pregătește să facă un salt mare în dezvoltarea sa - să renunțe la scutece și să înceapă aventura pe oliță! E o etapă plină de provocări pentru mulți părinți, dar nu-ți fă griji! Ruxandra Horvath, primul consultant certificat în antrenamentul copiilor la oliță din România, ne va aduce cele mai bune informații și sfaturi. Știm că renunțarea la scutece nu este doar un pas fizic, ci și unul emoțional, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Ruxandra Horvath ne va spune când este pregătit copilul să renunțe la scutec, care este „echipamentul” potrivit, cum îl fac pe micuț să stea pe oliță, cât durează să scape de pampers, care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confruntă părinții sau ce să facem cu „accidentele”.

Vă invităm să nu ratați emisiunea Părinți Prezenți de duminică, 4 februarie, începând cu ora 15:00, unde veți descoperi mai multe despre antrenamentul copiilor la oliță! Emisiunea fi transmisă pe canalele de YouTube și pe paginile de Facebook Părinți și Pitici, DC News și DC News TV! 

Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente și relevante informații despre o creștere conștientă a copilului, vă invităm să vă abonați la notificările site-ului nostru, www.parintisipitici.ro, și să ne urmăriți pe canalele noastre de social media. Dacă apreciați emisiunea noastră Părinți Prezenți, vă rugăm să o distribuiți mai departe și să o împărtășiți cu prietenii și familia voastră. Vă mulțumim pentru implicare și pentru că sunteți alături de noi în călătoria spre o creștere conștientă și armonioasă a copiilor.

YouTube: https://www.youtube.com/@parintisipitici           

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                                  

Suntem prezenți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/parintisipitici           

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro                               

Facebook: https://www.facebook.com/dcnewstv                

Instagram: https://www.instagram.com/parintisipiticiro                                  

TikTok: https://www.tiktok.com/@parintisipitici.ro         

Threads: https://www.threads.net/@parintisipiticiro      

Canal WhatsApp: https://whatsapp.com/channel/0029Va8DkdgADTONrCn9kA34 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel