Primul hotel din Europa cu clinică medicală cu servicii complete
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
gran-melia-don-pepe
gran-melia-don-pepe

Un hotel de cinci stele a fost modernizat și aduce o inovație în premieră în Europa. Unitatea de cazare oferă servicii clinice complete și se încadrează perfect în turismul medical, tot mai căutat.

Este vorba despre Gran Meliá Don Pepe din Costa del Sol (Marbella, Spania). În urma îmbunătățirilor recente, hotelul a devenit unul de referință în zona Costa del Sol. Pentru a oferi servicii complete, acum a fost încorporată o clinică medicală.

 „Clinica noastră lucrează cu trei concepte diferite simultan: clinică medicală, Medicla Spa și Fitness Center. Acoperim  numeroase specializări medicale, printre care chirurgie și recuperare. De asemenea, există și un serviciu de asistenți medicali personali”, a declarat Saad Azzam, directorul hotelului, pentru Europapress.

Ce are special

Clinica este gestionată de echipa „Life&Sun medical”, profesioniști în medicină și chirurgie cu o experiență bogată la nivel internațional. În plus, are colaborare cu instituții, spitale și alți experți pentru a garanta securitatea procedurilor.

„Life&Sun  Gran Meliá Don Pepe Health and Beauty Clinic” este o clinică medicală de nivel înalt, cu peste 15 specialități,  inclusiv Secție de Dermatologie, Medicină Estetică și Chirurgie Plastică, un centru Cardiovascular, o secție de Nutriție și Medicină Sportivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel