Data publicării:

Primul caz regal de noul coronavirus. Karl von Habsburg, testat pozitiv

Autor: Darius Muresan | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Karl von Habsburg (Arhiducele Austriei) a fost destat pozitiv cu COVID-19.

Potrivit celor de la Fox News, Karl von Habsburg a fost testat pozitiv. Acesta a confirmat unui post de televiziune din Austria că este infectat cu COVID-19.

În vârstă de 59 de ani, Karl von Habsburg se află în carantină. „Este deranjat, dar sunt bine. Nu este Moartea Neagră (ciumă)”, a transmis Karl von Habsburg. Casa de Habsburg a anunțat inițial că a crezut că este vorba despre o gripă obișnuită.

Sursa citată precizează că acesta este primul caz regal confirmat cu noul coronavirus. Amintim că în presă au apărut informații contradictorii cu privire la faptul că și Regina Letizia a Spaniei ar fi fost confirmată pozitiv.

Familiile regale din întreaga lume și-au anulat evenimentele și întrevederile în urma pandemiei cu COVID-19.

Cât despre Karl von Habsburg, acesta este nepotul ultimului împărat al dinastiei Habsburg. În cursul anului trecut el a fost obligat să renunţe la particula de nobleţe, potrivit unei decizii a Curții Constituționale a Austriei. Curtea a decis la vremea respectivă că acesta încălca legea austriacă prin care au fost abolite aristocraţia şi titlurile nobiliare, după căderea monarhiei, în 1918.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel