Primele imagini din dosarul Caracal: Fotografie din camera lui Dincă, cea descrisă de Alexandra Măceșanu la 112
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Au apărut primele imagini din dosarul Caracal. Criminaliștii au făcut o fotografie în camera lui Gheorghe Dincă, cea pe care Alexanda Măceșanu a descris-o la 112.

Imaginile din dosarul Caracal au fost date publicităţii de Antena 3. Fotografia de mai jos este făcută exact din locul de unde Alexandra Măceșanu îi povestea comisarului Pistol şi îi explica ce vede de la ferastra unde era ţinută sechestrată.

Potrivit informațiilor din dosar, publicate de Antena 3, la domiciliul lui Gheorghe Dincă au fost ridicate, de-a lungul timpului, sute de probe, însă doar pe câteva dintre acestea au fost găsite probe biologice, cum ar fi șapca lui Dincă, bocancii săi și șosetele pe care le purta în momentul în care polițiștii au descins în casă.

De asemenea, în aceste documente se explică și motivul pentru care, la scurt timp după ce polițiștii au ajuns la domiciliul lui Dincă, au apărut informații potrivit cărora fata ar fi fost arsă. Documentele prezintă primele imagini cu butoiul pe care anchetatorii l-au găsit în curtea acestuia.

Puteți regăsi mai multe imagini din dosar în GALERIA FOTO de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel