Primele fotografii cu Bianca Drăgușanu în rochie de mireasă
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Bianca Drăgușanu nu și-a uitat fanii nici chiar în ziua nunții sale. Astfel, ea a postat o fotografie pe pagina sa de socializare, în care apare îmbrăcată în rochie de mireasă, dar și un mesaj adresat celor care o adoră.

În fotografia postată pe Facebook, Bianca Drăgușanu, care ține în mâini un minunat buchet de flori, este incredibil de frumoasă, iar rochia de mireasă arată senzațional.

"Florile acestea sunt pentru voi", este mesajul Biancăi pentru fanii săi.

Potrivit cancan.ro, acestea sunt primele fotografii cu Bianca Drăgușanu în rochie de mireasa și nici măcar Victor Slav nu a mai văzut-o așa.

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu oferea câteva detalii despre această ținută: "Rochia principală este creată de atelierele Erza, cu dantelă franţuzească personalizată, creată special pentru mine. Ea a fost cusută manual timp de câteva săptămâni, iar preţul depăşeşte 5.000 de euro. Este rochia pe care am visat-o mereu, mă caracterizează şi mă defineşte. Am slăbit în această săptămână două kilograme, din cauza stresului. Victor nu a văzut rochia de mireasă până acum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel