Data actualizării:
Data publicării:

Primarul din Alba-Iulia, acuzat că a plagiat jumătate din lucrarea de doctorat. Negrescu: Dreapta din Alba ne-a cam făcut de râs. Aroganță care nu e normală astăzi

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Politica
WhatsApp
Alba Iulia, Cetate Foto: Crișan Andreescu
Alba Iulia, Cetate Foto: Crișan Andreescu
Victor Negrescu, europarlamentar PSD și candidat pentru un nou mandat în PE, atrage atenția asupra a ceea ce se întâmplă în Alba Iulia, cu politicienii de dreapta. 

”Dreapta din Alba ne-a cam făcut de râs. Florin Roman a fost propus ministru și cred că a stat maximum o zi în funcția de ministru, după ce a pus în CV o carte care nu e a lui și a fost acuzat cu privire la diplome pe care nici astăzi nu știm dacă le are sau nu. Astăzi, de exemplu, presa a relatat despre primarul Gabriel Pleșa al Municipiului Alba-Iulia. Academia de Studii Economice a publicat un raport prin care anunță că aproape jumătate din lucrarea sa de doctorat a fost copiată. Și sunt multe, multe astfel de exemple, din nefericire, de reprezentanți ai Dreptei, ai PNL-ului din Alba care au făcut de rușine județul.

Cetățenii trebuie să înțeleagă lucrul acesta. Când te votează oamenii, e un motiv de mândrie și e foarte bine, dar trebuie să fii și responsabil. Nu poți să susții, ca partid politic, astfel de oameni, de personaje, fac de râs județul și tot ce construiesc se distruge prin prima acestor CV-uri false și acestor probleme care nu ar trebui să existe. Raportându-mă la lumea europeană, când se întâmplă astfel de situații, oamenii politici respectivi fac un pas în lateral sau măcar își cer scuze. Or, n-am auzit aceste scuze din partea oamenilor politici din Alba de Dreapta care au o anumită aroganță care nu e normală, nu e normală astăzi” declară Victor Negrescu, candidat PSD la alegerile europarlamentare, în emisiunea DCVotez, DC News, DC News TV și Știri Diaspora. 

Partidul Social Democrat - Alianta PSD-PNL CMF 41240002

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel