Primarul comunei cu cele mai multe fonduri europene atrase are COVID - 19
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Gheorghe Damian
Gheorghe Damian
Gheorghe Damian, primarul localității Ciugud din județul Alba, devenită cunoscută pentru că este comuna care a atras cele mai multe fonduri europene, a anunțat că s-a infectat cu coronavirus.

"Dragi prieteni,

Din nefericire, oricât de mult am încercat să respect măsurile sanitare de prevenire și combaterea a pandemiei, am fost diagnosticat și eu cu virusul SARS-COV-2. Din fericire starea mea de sănătate este bună și, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă ușoară.

La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor și vestea bună este că niciunul dintre ei nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi însă repetată în zilele următoare pentru o siguranță deplină.

Vă anunț că activitatea Primăriei Ciugud continuă normal, însă cu măsuri sporite de siguranță. De asemenea am decis dezinfectarea totală a clădirii administrative, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție.

Vă mulțumesc tuturor celor ce sunteți cu sufletul alături de mine și de colegii mei și vă asigur de întreaga noastră recunoștință. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi, să purtați masca și să păstrați distanțarea socială.

Împărtășesc cu voi cadoul pe care mi l-a trimis astăzi fetița unei colege din primărie și mă alătur mesajului ei spunându-vă că „Totul va fi bine!”, a scris edilul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel