Prima vedetă din România, infectată cu COVID-19. "I s-a zis să bea de la toaletă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Soțul primei vedete din showbiz-ul românesc infectată cu COVID-19 a oferit detalii halucinante despre situația din spitalul în care e internată aceasta.

Roxana Marinescu-Schwartz este prima vedetă din showbiz-ul românesc care a fost diagnosticată cu COVID-19. Fosta vedetă Playboy a fost plecată împreună cu șoțul și cei doi copii, în urmă cu o lună, în Israel și în Grecia, iar după câteva zile de la întoarcere a fost testată pozitiv, în timp ce rezultatul soțului a fost negativ. 

Roxana se află internată la Spitalul "Matei Balș" din Capitală, acolo unde, după spusele soțului său, medic estetician, femeia ar fi tratată foarte rău. 

"A mâncat o felie de parizer toată ziua. Nici apă nu are, i s-a zis să bea de la toaletă", a declarat Victor Schwartz, soțul Roxanei, pentru gandul.ro.

Care este starea de sănătate a Roxanei

"Acum câteva seri, Roxana a întâmpinat mici dificultăți respiratorii și legate de simțul mirosului. Pentru că s-a panicat, eu i-am spus să sunăm la Salvare. Au venit cei de la SMURD, au dus-o la spital, i-au făcut testul și după aceea au adus-o acasă. După două zile, când am realizat că rezultatul întârzie, am început să mă agit și să dau telefoane.

Am descoperit că este diagnosticată pozitiv și mi-au spus că o să vină un echipaj ca să o ducă la spital și să o interneze. Ea se simte bine, dar i-au spus că, până nu o să îi iasă două teste negative, nu o lasă acasă", a declarat Victor Schwartz, în exclusivitate pentru cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel