Prima echipă din Superligă care şi-a reluat antrenamentele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
 Foto: Pexels
Foto: Pexels
Oţelul Galaţi este primă echipă din Superliga de fotbal care a demarat pregătirile pentru partea a doua a sezonului, marţi, sub comanda antrenorului Dorinel Munteanu.

Echipa roş-alb-albastră, revenită după opt ani în elita fotbalului românesc, s-a reunit la propria bază de pregătire din Galaţi, însă într-un efectiv redus, potrivit site-ului oficial al clubului. Şaisprezece jucători au efectuat o primă alergare pe noul an sub comanda staffului tehnic coordonat de Dorinel Munteanu, alţi cincisprezece, în majoritate covârşitoare jucători din afara ţării, urmând să se alăture grupului în perioada următoare.

La primul antrenament au fost prezenţi portarii Cosmin Dur-Bozoancă, Gabriel Ursu, fundaşii Mihai Adăscăliţei, Ştefan Farcaş (revenit după împrumutul la Unirea Braniştea), Costin Ghiocel, Iustin Neacşu, Dan Panait, Andrei Rus, Milen Jelev, mijlocaşii Ştefan Bodişteanu, Denis Bordun, Ionuţ Neagu, Răzvan Tănasă şi atacanţii George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop. Portarul Relu Stoian, fundaşii Jonathan Cisse, Rosario Latouchent, Dragan Lovric, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, mijlocaşii Juri Cisotti, Pablo Gaitan, Vasile Jardan, Ariel Lopez, Frederic Maciel, Samuel Teles, Diego Zivulic şi atacantul Ilia Dimitrov au fost învoiţi, ei urmând să ajungă la Galaţi în cursul nopţii sau pe parcursul zilei de miercuri.

Stoian, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale, va face joncţiunea cu lotul pe 8 ianuarie. Toţi jucătorii vor efectua miercuri vizita medicală, pentru ca de la ora 18:30 să susţină şi un antrenament în nocturnă deschis publicului gălăţean. Miercuri seară, managerul tehnic Dorinel Munteanu va stabili componenţa lotului care va merge într-un cantonament montan la Vatra Dornei (4-13 ianuarie), fiind aşteptaţi şi câţiva jucători noi. Oţelul se află pe locul 11 în Superligă după 21 de etape şi este calificată în sferturile de finală ale Cupei României. 

Citește și - Universitatea Craiova va pleca miercuri în Antalya

Lotul echipei de fotbal Universitatea Craiova se va reuni miercuri dimineaţă, în baza de pregătire 'Ilie Balaci', va efectua primul antrenament, iar după-amiază va decola spre Antalya, potrivit paginii de Facebook a clubului din Bănie. Delegaţia Ştiinţei va fi cazată la Regnum Carya Resort din Belek până pe data de 15 ianuarie, când este programată întoarcerea. Universitatea va susţine şi câteva meciuri amicale, al căror program va fi anunţat ulterior.

Citește și -  CFR Cluj va pregăti în Spania partea a doua a sezonului

Echipa de fotbal CFR Cluj va pregăti partea a doua a sezonului într-un cantonament în Spania, la Oliva Nova, a anunţat clubul, marţi, pe pagina sa oficială de Facebook. Formaţia din Gruia se va reuni în 4 ianuarie la Cluj-Napoca, iar sâmbătă va pleca la Oliva Nova, unde se vor antrena până pe 19 ianuarie. În cadrul stagiului de pregătire, CFR Cluj va disputa şi câteva meciuri amicale, detalii despre acestea urmând să fie anunţate ulterior. 

Citește și - Fotbal: FC Voluntari se va reuni joi pentru partea a doua a sezonului

Echipa de fotbal FC Voluntari se va reuni joi 4 ianuarie pentru partea a doua a sezonului, a anunţat, marţi, clubul ilfovean pe pagina sa de Facebook. FC Voluntari va pleca tot joi către Antalya pentru un cantonament de iarnă, în perioada 4-13 ianuarie. În acest stagiu de pregătire, FC Voluntari va disputa şi trei partide de verificare, pe 6 ianuarie cu echipa maghiară MTK Budapesta, pe 9 ianuarie cu formaţia azeră Turan Tovuz, iar pe 11 ianuarie cu echipa kazahă FC Kaisar. În primul meci oficial din 2024 , FC Voluntari o va întâlni pe Oţelul Galaţi, pe teren propriu, în data de 22 ianuarie, în etapa a 22-a a Superligii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel