Prima declarație de la Kremlin despre presupusa boală a lui Vladimir Putin. Lavrov: Cred că veți înțelege despre ce vorbim
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Prima declarație de la Kremlin despre presupusa boală a lui Vladimir Putin / Foto: Kremlin.ru
Prima declarație de la Kremlin despre presupusa boală a lui Vladimir Putin / Foto: Kremlin.ru
Vezi în articol ce spune un important lider de la Moscova despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin.

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov a răspuns la o întrebare despre starea de sănătate a președintelui Vladimir Putin. Acest lucru este raportat de RIA Novosti, scrie rzn.info. Lavrov a acordat un interviu companiei italiene de televiziune Mediaset. În cadrul acestuia, jurnaliştii au remarcat că în Occident există „multe ipoteze” despre sănătatea lui Putin. 

Atunci când a auzit întrebarea jurnaliștilor, Serghei Lavrov a izbucnit în râs. El a oferit un răspuns evaziv abia după ce a râs zgomotos.

„Întrebați-i pe liderii străini cu care a vorbit în ultima perioadă. Cum este, de exemplu, secretarul general al ONU, care, cred, că poate să vorbească despre acest lucru”, a declarat Serghei Lavrov, râzând, într-un interviu pentru presa italiană, potrivit tgcom24.

„Cred că veți înțelege despre ce vorbim”, a adăugat Lavrov.

Ipostazele ciudate în care a fost suprins Vladimir Putin. De ce lumea crede că e bolnav

Vladimir Putin a fost surprins într-o ipostază care a adus din nou în discuție starea de sănătate a acestuia. Liderul de la Kremlin a tremurat necontrolat în timpul unei întâlniri cu Lukașenko. Televiziunile din Rusia nu au difuzat momentele, au tăiat scenele la montaj, transmite Realitatea Plus. Cu toate acestea, recent imaginile controversate au apărut în spațiul public.

În imagini se vede cum Vladimir Putin nu își poate controla mâna dreaptă care tremură. Și picioarele îi tremură, și pare că reușește cu greu să facă pașii spre Alexandr Lukașeșnko. La un moment dat se prinde cu mâna dreaptă de reverul hainei pentru a masca astfel mișcarea necontrolată. Întâlnirea dintre cei doi lideri a avut loc în februarie, cu o săptămână înainte de invazia în Ucraina. Atunci toate televiziunile au cenzurat momentul întâlnirii dintre Putin și Lukașenko și au prezentat evenimentul fără imaginile care acum, odată cu apariția pe Internet, ridică mari semne de întrebare. Unele imagini îi arată pe cei doi în plan apropiat, în așa fel încât să nu se observe cât de greu se deplasează Putin. (Vezi video AICI)

Acum specialiștii din lumea întreagă dezbat subiectul stării de sănătate a lui Putin. Neurologi, specialiști în somatică sau psihiatri au analizat limbajul trupului liderului de la Kremlin și sunt de părere că starea lui nu este bună. Cel mai ciudat moment cu liderul de la Kremlin a fost surprins însă de la o întâlnire pe care acesta a avut-o cu Serghei Șoigu. Atunci Vladimir Putin a fost văzut stând cocoșat și ținându-se cu ambele mâini de masă. (Vezi video AICI)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel