Prima corporație cu piscină si pistă de alergat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
are caracter ilustrativ
are caracter ilustrativ
Un dezvoltator promite că, până în vara acestui an, va crea locul de muncă perfect pentru toate corporațiile care activează în parcul său de afaceri. Piscină, pistă de alergare și o terasă uriașă sunt doar câteva dintre elementele pe care le pregătește.

Omul de afaceri Liviu Tudor a anunţat că în câteva luni, parcul de afaceri West Gate va crea un mic paradis, întins pe 5.000 mp, de care se vor bucura chiriaşii săi Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Siemens, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover.

„Atragerea şi reţinerea de talente în companii este o problemă omniprezentă în România şi una dintre sarcinile vitale pentru dezvoltarea sustenabilă a oricărei afaceri. Din perpectiva noastră, putem acţiona în sprijinul companiilor chiriaşe cu misiunea de a creşte calitatea timpului petrecut în cadrul parcului şi sporirea gradului de satisfacţie a angajaţilor chiriaşilor noştri”, a declarat Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei Genesis Property, proprietara parcului, conform Capital.ro

 Piscină cu capacitate de 200 de locuri

Piscina va avea o capacitate totală de 200 locuri pe şezlong, va dispune de o terasă exterioară cu bar-restaurant, o zonă de plajă mixtă de 400 mp (gresie şi iarbă), un bar accesibil din apă şi vestiare. Pentru încălzirea apei din piscină, dar şi a celei menajere, se va folosi energie regenerabilă, generată de panourile solare din dotare. De asemenea, sistemele de irigaţie vor capta apa de ploaie şi o vor recircula pentru întreţinerea spaţiilor verzi.

La acestea se adaugă şi accesul la o pistă de alergare şi roller blading, care înconjoară zona piscinei, construită din materiale cu o aderenţă crescută şi care atenuează şocul dat de impactul piciorului cu solul în timpul activităţilor sportive.

În parcul de afaceri lucrează peste 10.000 de oameni, sumă care include şi studenţii cazaţi în cămine. West Gate cuprinde cinci clădiri de birouri cu o suprafaţă comercială de 75.000 mp, campusul studenţesc West Gate Studios şi trei spaţii de parcare care oferă, în total, 950 de locuri.

Liviu Tudor ocupă locul 12 în ultima ediţie a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 280-300 mil. euro

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel