Prigoană, sfâșiat de durere după Bahmuțeanu: "O iubesc ca un nebun"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
silviu_prigoana_80086700
silviu_prigoana_80086700

Răsturnare de situație în cazul Silviu Prigoană- Adriana Bahmuțeanu. Deși s-au despărțit de mai bine de jumătate de an, omul de afaceri o vrea înapoi pe Adriana. Cei doi sunt în plin proces de divorț. Nu unul liniștit, ci plin de acuzații.  Acum, scandalul despărțirii se transformă în declarații de dragoste.  

Anul 2012 a fost unul al divorțurilor. Anul 2013 pare să fie unul al împăcărilor din lumea mondenă. Însă, în puzzle-ul împăcării Prigoană- Bahmuțeanu există o piesă în plus. Adriana are o relație cu un bărbat de aceeași vârstă, alături de care se declară extrem de fericită. "Și copiii s-au atașat de el", a spus ea în urmă cu doar câteva zile la o emisiune televizată.

În timp ce Adriana este în culmea fericirii, Prigoană plânge de dorul femeii care l-a făcut fericit timp de zece ani. "E foarte nasol ce se întâmplă. E sfâşietor. Ţi se rupe carnea pe tine. Nopţi întregi meditez unde am greşit, de ce m-a părăsit. Nu există zi cu lumină sau noapte cu lumină fără Adriana. Vreau să se întoarcă acasă cu cei mici. Ea se poate întoarce oricând. Ea este femeia care m-a făcut fericit timp de 10 ani, este mama copiilor mei şi o iubesc în continuare. Regret tot ce s-a întâmplat. Te iubesc ca un nebun", a spus Silviu Prigoană la petrecerea de botez a fiicei lui Pepe.

Milionarul recunoaște că imaginile cu Adriana și noul iubit i-au deschis ochii și crede că fosta lui soție a făcut-o intenționat, să-l doară.  "M-a durut când am văzut pozele cu Adriana şi acel bărbat. Regret tot ce s-a întâmplat între mine şi Adriana. Eu nu sunt certat cu Adriana, eu nu am scos-o din casă. Ea a plecat, nu am dat-o eu afară. Ea poate să se întoarcă oricând. Să nu uite că o iubesc, asta i-aş transmite. E sfâşietor, nu ştiu unde am greşit. A plecat subit de acasă. Să vină acasă cu copiii că o iubesc", a spus Silviu Prigoană la Happy Hour.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel