Prezentatorul TV Tucker Carlson subliniază deficiențele energiei regenerabile. „Verde înseamnă inevitabil și pene de electricitate”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Statul american Texas a cedat în fața zăpezii
Statul american Texas a cedat în fața zăpezii
Prezentatorul american conservator Tucker Carlson a avertizat că energia verde vine la pachet cu penele de electricitate.

„Energia verde înseamnă inevitabil și pene de electricitate. Într-o zi, acest lucru se poate schimba în timp ce tehnologia progresează, însă în acest moment al tehnologiei, energia verde înseamnă o rețea de energie electrică mai de neîncredere. Înseamnă pene precum cele pe care le vedem acum în Texas”, a transmis prezentatorul TV, potrivit Fox News.

Milioane de texani s-au trezit, luni dimineață, fără electricitate și alte efecte secundare precum apă de la robinet nefiltrată. Jurnalistul scrie și că de fiecare dată când oamenii rămân fără electricitate, pericolul este mortal fiindcă se recurge la metode primitive de încălzire a caselor. Chiar și așa, Texastribune.org scrie că nu energia verde este de vină pentru penele de curent texane, ci mai degrabă rețeaua electrică suprasolicitată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel