Previziuni tari pentru Gemeni, Berbec, Taur, Rac, Leu, Balanță, Scorpion, Vărsător. Profitați de un aspect bun de azi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată pe DC News, începând cu ora 9.00.

Un aspect bun pentru a mai pune o cărămidă în plus la relația personală. De asemenea, putem fi mai cumpătați din punct de vedere financiar și mai pragmatici în orice aspect al vieții. Nevoia de stabilitate va prima. Ne apropiem de un careu Venus-Neptun, deci profitați de luciditatea de astăzi, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Berbec

Finalul săptămânii este destul de copleșitor. Cel mai bine ar fi să te ocupi doar de ce este cu adevărat important pentru tine. 

Taur

Eficiența ta este direct proporțională cu capacitatea de a mai lăsa de la tine. Nu are rost să te zbați dacă nu merge. 

Gemeni

S-ar putea ca partenerul să fie mai răbdător și mai atent ca tine astăzi. Deci te poți baza pe el în momentele mai grele. 

Rac

Nu merge nimic pe repede înainte! Îți vei da seama repede că graba nu te ajută cu absolut nimic, ba din contră, te va încurca. 

Leu

Nu este ziua potrivită pentru dulcegării! Partenerul va aprecia pragmatismul și efortul concret. Și bineînțeles și independența ta. 

Fecioară

Nu ignora ajutorul familiei! Chiar dacă nu este exact ce ți-ai fi dorit. Mercur se rupe de careul cu Neptun, deci începi să capeți claritate. 

Balanță

Astrele îți recomandă să fii mai atent la ceea ce spui. Nu este cazul să te grăbești. De altfel, tăcerea îți va aduce doar de câștigat. 

Scorpion

Sextilul dintre Venus și Saturn te va face mai chibzuit. Parcă nu mai ai chef să arunci cu banii în stânga și în dreapta, nici măcar pentru familie. 

Săgetător

Nu vei pune preț pe nimic superficial. Mai ales în discuții. De altfel, astrele îți recomandă să fugi de oamenii care vor să bârfească. 

Capricorn

Cu puțin efort, îți vei treaba mai devreme. Ai nevoie de timp pentru tine, de odihnă și de liniște. Vei fi mai chizbuit. 

Vărsător

Vei fi mai selectiv în ceea ce privește oamenii din jurul tău. Nu ești dispus să pierzi timp într-un mod total neproductiv. 

Pești

Astrele îți recomandă să fii mai atent la gesturile șefilor și ale colegilor și la vorbele acestora. Vei înțelege mult mai multe aspecte. 

 

 

Citește și...

Lună Plină pe data de 8 decembrie 2022. Schimbări pentru Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești (zodie / ascendent)      

 

„Luna Plină în Gemeni de pe data de 8 decembrie 2022 îi pregătește de schimbări pe nativii cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Va trebui să facem diferența între ce știm și ce credem. Vom jongla cu informațiile, principiile și valorile. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd și în careu cu Neptun, vom începe să ne îndoim de unele concepte. Parcă ceea ce știam sigur nu mai este valabil. Inițial, vom deveni destul de agitați în a încerca să validăm din nou, dar ne vom da seama că nu are rost”, a precizat astrologul Daniela Simulescu, redactor - șef Astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel