Data actualizării:
Data publicării:

Previziuni mai grele pentru Taur, Gemeni, Balanță, Scorpion, Pești. Familia, o sursă de stres pentru Leu

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit, înainte de weekend, cu noi previziuni pentru zodii.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei fi mai pasiv. Nu ai chef să te implici în proiectele de la serviciu, dar nici în planurile propuse de către prieteni. 

Taur

Multe dintre inițiative îți vor fi blocate sau amânate. Astrele îți recomandă să nu pui la suflet. Evită subiectele serioase cu partenerul. 

Gemeni

Din cauza unor colegi, nu îți vei putea face treaba așa cum trebuie. Tot ce poți face este să ai răbdare să treacă ziua. 

Rac

Neînțelegerile cu copiii te vor indispune. Cei care nu au copii vor avea impresia că nu sunt iubiți și că nimeni nu ține cont de părerile lor. 

Leu

Familia este o sursă de stres astăzi. Nici măcar nu te roagă să te implici în probleme însă tu îți faci multe griji pentru problemele ei. 

Fecioară

Din grabă sau din neatenție vei spune lucruri mai neplăcute. Pe moment parcă ai vrea să regreți, dar nu o vei face. 

Balanță

Ești constrâns din cauza unor neajunsuri financiare. Din păcate, nici apropiații nu vor fi mai bine încât să te ajute. 

Scorpion

Pare că întâlnești piedici la orice pas. Careul dintre Soare și Saturn vrea să îți arate că nu este cazul să forțezi nimic. 

Săgetător

Nu neglija semnele organismului! Dacă simți că nu mai poți, nu este cazul să tragi de tine. Nu te pune pe locul doi!

Capricorn

Te irită lipsa predictibilității, mai ales în cazul prietenilor. Schimbările mici și dese nu sunt neapărat în detrimentul tău. 

Vărsător

Te vei frustra serios pentru că unele proiecte de la serviciu durează mai mult decât este cazul. Dar privește partea bună: devii mai rezilient. 

Pești

Nu este cea mai bună perioadă în a te încrede în judecata altora. S-ar putea să greșească și tu să nu îți dai deloc seama. 

 

 

 

Marte retrograd în Gemeni până în 2023! Relațiile se schimbă. La ce să fim atenți în perioada următoare

 

În perioada 30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023, Marte va retrograda în Gemeni.

„Va face mult zgomot pentru nimic! Ne vom da seama cât de mult s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră. Energia Gemenilor se referă la comunicare, la multitasking, la disiparea energiei în multiple direcții, idei noi, diversificare, adaptabilitate, progres intelectual, dorința de a fi mereu tineri. Cu ocazia acestei retrogradări, putem discuta din nou și despre reconversia profesională. Sau despre înscrierea la unele cursuri/ateliere/workshop-uri pe care am fi vrut să le facem la un moment dat, însă atunci viața ne-a oferit unele responsabilități”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Cu Marte retrograd în Gemeni, trebuie să aveți mare grijă dacă vreți să vă luați permisul sau să vă cumpărați mașină.

Cu Marte retrograd în Gemeni, relațiile cu frații și surorile se schimbă. „Pe moment sunt dinamice, după s-ar putea să vă irite mult. Vă înfuriați din nimic pe ei și ei pe voi. Cu Marte retrograd în Gemeni, o vorbă aruncată s-ar putea să provoace un rău mare”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel