Data actualizării:
Data publicării:

Prețurile bubuie la UNTOLD 2023. Cât costă mâncarea și băutura pe care trebuie să le cumperi neapărat de la festival pentru că nu poți veni de acasă cu ele / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Inquam Photos / Alexandru Busca
Inquam Photos / Alexandru Busca
Prețuri mari pentru petrecăreții de la UNTOLD 2023!

La UNTOLD este interzisă intrarea cu următoarele obiecte: droguri; sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante); produse cosmetice inflamabile (crema de plaja este permisă); rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm; biberoane; cutii de băutură; conserve; artificii; lasere; spray-uri; bannere susținute de bețe; scaune; cuțite, arme, obiecte contondente; lanțuri; articole pirotehnice; mâncare sau băuturi; animale; umbrele (în caz de ploaie se vor folosi pelerinelor); materiale inflamabile sau explozive.

Așadar, nu ai voie la UNTOLD să vii cu mâncare sau băutură de acasă, motiv pentru care petrecăreții trebuie să cumpere de la festival. Mai mulți tineri au arătat pe TikTok câți bani au dat pe mâncare și băutură acolo.

O porție de cartofi cu brânză a fost 31 de lei. Quesadilla vegetariană cu falafel și guacamole a costat 43 de lei. Cake pops, de doar 40 de grame, a costat 19 lei.

O sticlă de apă la jumătate de litru a costat 12 de lei. Un burger și cartofi au costat 55 de lei. O sticlă de Coca-Cola la jumătate de litru a fost 16 lei.

Toate produsele se pot cumpăra doar plătind cu ajutorul brățării de acces, care poate fi încărcată cu diverse sume de bani.

@irinapaunn Nu exista an fara sa mi iau acel desert ???????? #untold #untoldfestival2023 ♬ sunet original - Irina Paun ????

UNTOLD este unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică și dance din Europa și are loc în orașul Cluj-Napoca. Festivalul a fost organizat pentru prima dată în 2015 și a devenit rapid unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din țară.

VEZI ȘI: Gheboasă „a oripilat” România la UNTOLD 2023. Sociologul Duminică: Se propune stropirea cu aghiasma mare, se leșină de grija viitorului / video - https://www.dcnews.ro/gheboasa-a-oripilat-romania-la-untold-2023-sociologul-duminica-se-propune-stropirea-cu-aghiasma-mare-se-lesina-de-grija-viitorului-video_925326.html

@extasyapp cât am cheltuit în a doua zi de @Untold Festival ???? #untoldfestival #untoldfestival2023 #catamcheltuit ♬ original sound - Extasy

UNTOLD reunește un line-up impresionant de artiști internaționali și locali, inclusiv DJ-uri și producători celebri din lumea întreagă. Festivalul se întinde pe mai multe zile și oferă o varietate de stiluri muzicale, inclusiv muzică electronică, house, techno, trance, dubstep și multe altele. În cadrul festivalului, participanții se pot bucura de numeroase scene, spectacole de lumini impresionante, activități interactive și o atmosferă vibrantă.

UNTOLD se remarcă și prin decorul său impresionant, iar organizatorii pun un accent deosebit pe experiența participanților, oferindu-le posibilitatea de a trăi momente memorabile alături de prieteni sau cunoștințe noi din toată lumea.

În fiecare ediție, UNTOLD a adus inovații și a continuat să crească în popularitate, devenind un eveniment important pe scena muzicală internațională și contribuind la promovarea orașului Cluj-Napoca ca destinație turistică de top în Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel