Presupus spion rus, găsit mort într-un apartament din Baia Mare. Ar fi avut o legitimaţie KGB
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Baia Mare. 

Descoperire macabră în Baia Mare. Un bărbat în vârstă de 82 de ani a fost găsit mort în apartamentul său, transmite Antena 3 CNN. Oamenii legii au intervenit la fața locului după ce soția bărbatului a sunat la 112 și a anunțat că l-a găsit fără suflare.

VEZI ȘI: Moartea unui spion britanic, învăluită în mister. Cadavrul său, găsit într-o valiză cu lacăt, dar nu ar fi vorba despre o crimă

Documentul bizar găsit lângă cadavru

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii ar fi descoperit în camera în care s-a produs tragedia și un document straniu. Este vorba despre o legitimație emisă în fosta Uniune Sovietică de o instituție din Cernăuți, actualmente oraș de pe teritoriul Ucrainei. Este foarte posibil ca acest document să fi fost emis de KGB, Serviciu Secret Sovietic.

La fața locului a ajuns și o ambulanță, iar medicii au încercat să îl resusciteze pe bărbat. În ciuda eforturilor, acest lucru a fost imposibil, fiind constatat decesul. Se pare că acesta avea o rană la nivelul capului, provocată de o armă improvizată. 

Criminaliștii au preluat cercetarea de la fața locului, iar deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un omor sau o sinucidere, acest lucru urmând a fi stabilit în cadrul anchetei. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt în curs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel