'România neîmblânzită'. Preşedintele Iohannis, la lansarea filmului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Preşedintele Iohannis a fost surprins, miercuri, la premiera filmului documentar 'România neîmblânzită'.

Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri seara, la Teatrul Naţional Bucureşti, la premiera filmului documentar 'România neîmblânzită', au precizat pentru Agerpres surse oficiale.

Filmul este un documentar despre pădurile României şi urmează să intre în aprilie şi în cinematografe. Lungmetrajul a fost realizat de The European Nature Trust.

Introducerea filmului a fost făcută de actorul Victor Rebengiuc. Filmul va ajunge în cinematografe începând cu 13 aprilie 2018.

"E ziua în care mergi la cinematograf și vei zâmbi, vei admira frumuseți de care ai uitat, vei simți suspansul momentelor regizate de natură și căldura din vocea lui Victor Rebengiuc.

Apoi vei spune că unele lucruri trebuie păstrate așa cum sunt, iar România neîmblânzită se află printre ele." este preyentarea de pe pagina de facebook a filmului "România neîmblânzită"

[citeste si]

Klaus Iohannis va participa, în perioada 22-23 martie, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles.

Pe agenda reuniunii se află o serie de subiecte din domeniul economic, recentele măsurile luate de Statele Unite ale Americii privind instituirea unor taxe la importurile de oțel și aluminiu urmând să fie principala temă abordată. Vor fi incluse și subiecte legate de ocupare, creștere și competitivitate, axate pe Piața Internă a Uniunii Europene, Piața Unică Digitală, Uniunea Piețelor de Capital, Uniunea Energiei, Semestrul European, Pilonul European al drepturilor sociale și Pachetul de echitate socială. Impozitarea, inclusiv în domeniul digital, va fi, de asemenea, luată în discuție, precizează Administrația Prezidențială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel