Preşedintele clubului Brescia, pozitiv la Covid-19
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Massimo Cellino
Massimo Cellino
Preşedintele clubului italian de fotbal Brescia, Massimo Cellino, a anunţat că a fost testat pozitiv la noul coronavirus, informează presa italiană.

"După două săptămâni de carantină la Cagliari, am mers la spital pentru a-mi face un test de depistare. Fiica mea a avut virusul, nu însă şi fiul meu. Iar eu îl am în prezent", a declarat Cellino pentru cotidianul La Repubblica. "În privinţa simptomelor, am stare de oboseală excesivă şi puternice dureri osoase", a mai spus conducătorul echipei aflate pe ultimul loc în Serie A, transmite Agerpres.

La începutul acestei luni, Massimo Cellino a ameninţat că îşi va retrage echipa din Serie A dacă Federaţia italiană de fotbal (FIGC) va ordona reluarea meciurilor în lunile următoare.

"Nu se pot relua competiţiile, din multe motive. Sunt două puncte în special: respectarea sănătăţii şi salvarea sistemului fotbalului. Pe lângă pierderea acestui sezon, îl punem totodată în pericol şi pe următorul, care va fi esenţial", a declarat Cellino pentru Gazzetta dello Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel