Data publicării:

Presa franceză, despre terenul de pe Naţional Arena: Seamănă cu un câmp grotesc de cartofi

Autor: DCNews Team | Categorie: Arhiva
WhatsApp
FOTBAL - PRELIMINARII CE2012 - ROMANIA - FRANTA
FOTBAL - PRELIMINARII CE2012 - ROMANIA - FRANTA

Suporterii echipei tricolore au văzut un joc fragil al naţionalei, dar şi mai fragil a fost gazonul pe care s-a disputat partida. După o jumătate de oră, a cedat. Primăria susţine că iarba nu a apucat să prindă rădăcini pentru că a fost prea cald şi nici nu a plouat.

Presa franceză a criticat dur starea gazonului. Jurnaliştii francezi au asemănat terenul cu un câmp de cartofi sau o grădină plină de muşuroaie de cârtiţă. "Arena Naţională e un paradox. Cum poate un stadion de asemenea anvergură să aibă un aşa gazon? Sigur, câmpul de cartofi pe care a evoluat naţionala Franţei nu poate explica în totalitate jocul oaspeţilor.", a comentat L'Equipe, citat de Antena 3.

" Pe un teren nedemn pentru o partidă internaţională de acest nivel, Franţa n-a putut mai mult de o remiză cu România. Gazonul s-a dislocat şi a devenit realmente imposibil. ", a notat publicaţia France Football.

"Arena Naţională a avut totul, mai puţin gazon. Era complicat să joci fotbal. Astfel, actorii acestei parodii de meci internaţional s-au prins într-un joc în care fiecare schimbare de direcţie, alunecare, transforma iarba într-un grotesc câmp de cartofi", a scris Le Monde.

Citește și: România a remizat cu Franţa, scor 0-0, în primul meci pe Arena Naţională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel