Ingrediente pentu gulaș de ciuperci
500 gr ciuperci champignon
1-2 fire de praz
150 gr cepșoare
1-2 linguri pastă de ardei dulce
sare
piper
chimen
1 pahar de vin alb
500 gr cartofi dulci
2-3 linguri de ulei
Mod de preparare
Se toacă prazul rondele și se călește în puțin ulei. Se adaugă ciupercile feliate și se lasă să se pătrundă ușor, amestecându-le printre rondelele de praz. Apoi, totul se stinge cu vin alb și se lasă să fiarbă până se evaporă alcoolul.
Se adaugă pasta de ardei și chimenul și se potrivește gustul gulașului de ciuperci cu sare și piper.
Cartofii se spală bine, se taie în jumătăți, se stropesc cu puțin ulei și se condimentează cu sare și piper. Se dau la cuptor pe hârtie de copt, la temperatură mare pentru 30-35 de minute, potrivit a1.ro. Aceștia vor fi serviți drept garnitură la gulașul de ciuperci.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Funeriu: E o greșeală fundamentală să părăsești România sau Republica Moldova pentru a te muta mai la Vest
- Cine a furat România. Cea mai mare propagandă a fost scoasă la iveală
- BANCUL ZILEI: De ziua soacrei
- Avea mici afaceri de 20 de ani în România, dar a plecat în UK, cu toată familia. ”În HoReCa, erau cele mai mari și mai grele controale. Veneau la două săptămâni și nu plecau fără... ”
- Când se termină coșmarul de pe Prelungirea Ghencea. Nicușor Dan spune de ce lucrările durează foarte mult. ”Tot timpul așteptăm unii după alții”
- Pască fără aluat. Rețeta lui Liviu Dragnea pentru Paște 2024 / video
- Condiment folosit de Paște plin de pesticide
- De ce criptomonedele sunt „un mare nu”. Mitroi (analist de investiții): E eminamente speculativ. Creșterea vine doar din achiziția altcuiva
- Ursul a dat iama în gospodăria lui Adrian Năstase. Prima reacție a fostului premier / foto în articol
- Nicușor Dan: De ce nu e apă caldă în București / video