Premierul Ponta l-a numit pe Dan Petre secretar de stat la MAE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta1
ponta1

Premierul Victor Ponta l-a numit, vineri, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe pe Dan Petre, fost consilier prezidenţial al lui Emil Constantinescu şi fiul lui Zoe Petre, informează Mediafax.

Dan Petre va prelua funcția de secretar de stat pentru relaţii interinstituţionale, post deținut până astăzi de către Anton Niculescu, care a fost eliberat din funcție, potrivit unor surse politice.

Cât despre Bogdan Aurescu, tot secretar de stat în MAE, premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, că îi va acestuia să rămână pe funcție în continuare.

Victor Ponta i-a numit în funcția de secretar de stat și pe Achim Irimescu la Ministerul Agriculturii, Septimiu Buzatu – Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Răducu Valentin Preda - Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Boloş Marcel Ioan – Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi Sebastian Huluban – Ministerul Apărării Naţionale.

De asemenea, liberalul Sorin Dan Mihalache a fost numit secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat, iar Andrei Rizoiu – secretar de stat în cadrul SGG .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel