Premieră pentru Carmen Iohannis. Ce are de gând să facă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Klaus si Carmen Iohannis
Klaus si Carmen Iohannis
Carmen Iohannis va alerga pentru prima dată la Semimaratonul Sibiu pentru ajutorarea copiilor prematuri din cel mai mare spital public din judeţ, unde este nevoie de achiziţionarea unui aparat de respiraţie, a declarat, pentru AGERPRES, Ioana Pasc, organizatoarea acestui maraton.

Carmen Iohannis s-a înscris la semimaraton luni, în ultima zi de înscrieri. În total la Semimaratonul Sibiu s-au înscris peste 2.600 de sibieni.

'Doamna Carmen Iohannis aleargă pentru 'Dăm startul în viaţă'. O să alerge la ştafetă 4 ori 5 kilometri', a spus Ioana Pasc. Contactată de corespondentul AGERPRES, medicul neonatolog Livia Ognean, cea care a reuşit să pună în practică proiectul 'Dăm startul în viaţă' pentru ajutorarea copiilor prematuri internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a declarat: 'Cred că nimic nu e mai important decât că o personalitate realizează că viaţa e importantă, că prematurii au nevoie de ajutor şi să se implice în campanii de genul acesta. Mi se pare mai mult decât evident. Am fost uimită când am aflat, pentru că într-adevăr înseamnă foarte mult. Noi ne-am propus ca după semimaraton să putem cumpăra un aparat de ventilaţie, un aparat de respiraţie, care înseamnă viaţă, în valoare de 70.000 de lei'.

[citeste si]

Carmen Iohannis face sport destul de des. Soţia preşedintelui Iohannis obişnuieşte să alerge cu elevii săi de la Colegiul Naţional 'Brukenthal' din Sibiu. De trei ori pe săptămână aceasta se antrenează jucând tenis, la un club privat din Sibiu, aparţinând finului Marius Vecerdea. 

Sursa foto: esibian.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel