Premieră ”Fluturii sunt liberi” la Teatrul EXCELSIOR
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp
Marți,  10 ianuarie 2017 , ora 19.00,  Teatrul EXCELSIOR  prezintă premiera spectacolului  „Fluturii sunt liberi”  de Leonard Gershe, în regia lui  Erwin Șimșensohn.

Spectacolul, care a făcut o lungă carieră pe Broadway și pe marile ecrane, vorbește depre libertate și despre curajul unui tânăr orb de a-și lua viața în propriile mâini. Moartea tatălui, o primă iubire eșuată, o mamă mult prea grijulie și posesivă îl împing pe Don să se mute singur într-un apartament din Manhattan, pentru a-și dovedi lui și lumii că, în pofida handicapului său, poate duce o viață normală.

Titlul piesei, inspirat de un pasaj din Charles Dickens, suprinde poezia fragilității destinului proaspăt asumat de personajul principal: „Nu-mi doresc decât să fiu liber. Fluturii sunt liberi. Omenirea nu-i va refuza, cu siguranță, lui Harold Skimpole ceea ce le îngăduie fluturilor”.

„Fluturii sunt liberi” este o piesă despre dragoste, curaj, experiențe definitorii și maturizare, presărată cu umor fin și acorduri de chitară. 

Distribuția spectacolului: 

DON BAKER – Alex Călin
JILL TANNER – Ioana Anastasia Anton
DOAMNA BAKER – Catrinel Dumitrescu
RALPH AUSTIN – Șerban Gomoi

Regia: Erwin Șimșensohn

Scenografia: Iuliana Gherghescu

Light Design: Daniel Klinger

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel