Data actualizării:
Data publicării:

Premier de la PSD. Ciolacu: Vom merge cu o propunere

Autor: Andrada Oana | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu a anunțat că PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru. 

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a spus miercuri dimineața, la sediul partidului, că "să nu credeți vreo clipă că eu n-o să cer mandat colegilor mei ca PSD să meargă cu propunere de prim-ministru." "Este exclus așa ceva!", a adăugat Ciolacu. 

Întrebat "cine este propunere de premier a PSD", Marcel Ciolacu a răspuns: "Cred că propunerea ne dați dreptul să o hotărâm noi în interiorul partidului."

"Să nu credeți că noi vom face vreo construcție politică aberantă sau excluzând niște lucruri evidente.", a spus apoi președintele PSD. 

Marcel Ciolacu a precizat ulterior, privind acest subiect, că "PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru."

Youtube video image

VEZI ȘI: Ciolacu: Am terminat! Avem 100 de priorități pentru români. De aici pornim discuțiile cu PNL sau USR

 

"Eu vă anunţ că am terminat cu colegii mei şi cu specialiştii partidului cele 100 de priorităţi pentru români, atât pe perioadă scurtă cât şi pe perioadă medie şi de la aceste lucruri vom porni discuţiile pe care o să le avem cu Partidul Naţional Liberal sau cu USR. Ce vă pot spune cu certitudine este că Partidul Social Democrat nu va intra în negocieri sau în discuţii sterile privind ministerele. Întâi stabilim programul de guvernare, care sunt priorităţile şi după aceea vom avea discuţii în funcţie de specialiştii fiecărui partid", a mai declarat, miercuri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. 

Marți, Ciolacu a spus că "și în această criză, PSD își asumă să intre la guvernare".

"Toate scenariile rămân deschise. Cred că întoarcerea la popor este soluția cea mai corectă.", a subliniat atunci președintele PSD. "Vorbesc cu toată lumea la telefon, nu am nicio reținere. Mi se pare corect să facem acest lucru.", a mai declarat el.

Liderii USR şi ai PNL se întâlnesc miercuri pentru discuţii privind formarea Guvernului (surse)

 

Reprezentanţii PNL şi cei ai USR se vor întâlni miercuri, în jurul orei prânzului, pentru discuţii privind formarea Guvernului.

Potrivit unor surse politice citate de Agerpres, întâlnirea are loc după ce Biroul Politic Naţional al PNL a aprobat, marţi, flexibilizarea mandatului de negociere 'cu forţele democratice' din Parlament privind formarea unui nou Guvern.

Din echipa de negociere a PNL fac parte preşedintele PNL, Florin Cîţu, secretarul general Dan Vîlceanu şi cei patru prim-vicepreşedinţi - Iulian Dumitrescu, Rareş Bogdan, Lucian Bode şi Gheorghe Flutur. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel