Premier al Republicii Moldova, internat la terapie intensivă din cauza COVID-19: Vă rog aveți mare grijă de sănătate!
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 23 feb 2021, 11:54
WhatsApp
Premier al Republicii Moldova, internat la terapie intensivă din cauza COVID-19: Vă rog aveți mare grijă de sănătate!  /  Sursă foto: Facebook Ion Chicu
Ion Chicu a fost internat la terapie intensivă din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

Ion Chicu este internat în secția de terapie intensivă a IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Potrivit surselor, acesta ar fi internat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Serviciul de presă al instituției a confirmat că acesta este internat, însă nu a oferit detalii despre cauza internării.

„Nu avem acordul pacientului de a oferi detalii despre starea lui de sănătate. Deci, doar confirmăm că în IMSP SCR este internat Ion Chicu”, ne-au spus reprezentanții serviciului de presă al SCR.

Ion Chicu, prima reacție după internare

Premierul Republicii Moldova a venit cu un prim mesaj după ce a fost internat în secția de terapie intensivă a IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Acesta mulțumește tuturor pentru cuvinte calde și urări de sănătate

„Stimați Prieteni! Avem în țară cei mai buni medici din lume! Totul va fi bine! Mulțumesc tuturor pentru cuvinte calde și urări de sănătate! Vă rog aveți mare grijă de sănătate!”, a scris Chicu, potrivit Deschide.md.

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro