Urmărește emisiunea live
Preliminariile EURO 2020 - Sterling şi-a cerut scuze după excluderea din lotul Angliei
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Atacantul Raheem Sterling şi-a cerut scuze după incidentul în urma căruia fost exclus din lotul Angliei pentru meciul cu Muntenegru, programat joi în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020.

Luni, după sosirea în cantonamentul naţionalei ţării sale, Raheem Sterling, jucătorul lui Manchester City, a avut o altercaţie cu Joe Gomez, fundaşul lui FC Liverpool, la o zi după meciul dintre echipele lor de club, încheiat cu victoria "cormoranilor", fiind separaţi de către ceilalţi internaţionali englezi.

În urma acestui incident, selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a decis să-l trimită acasă pe Sterling, pentru a păstra o atmosferă cât mai bună în cadrul lotului.

"Suntem într-un sport în care emoţiile ajung la cote ridicate şi sunt suficient de matur pentru a recunoaşte atunci când emoţiile mă depăşesc. Joe şi cu mine am avut un schimb de replici şi am trecut la alte lucruri... S-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, însă mergem mai departe, fără să exagerăm ceea ce s-a petrecut. Trebuie să rămânem concentraţi asupra meciului de joi", a precizat Sterling într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

Reprezentativa Angliei are nevoie de un singur punct în faţa Muntenegrului, joi pe stadionul Wembley din Londra, pentru a obţine calificarea la EURO 2020.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel