Toate oalele se sparg în capul lui... COJANU. Guran: Vă spun cu certitudine. PNL și premierul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, dă vina pe Gheorghe Cojanu, premierul în funcţie al Capitalei, pentru neinvestirea lui Nicuşor Dan în funcţia de primar general. 

Întrebat la Antena 3 dacă prefectura Capitalei putea să organizeze ceremonia de învestire a lui Nicuşor Dan în funcţia de primar general, Virgil Guran a spus că "da, normal, pentru că este în apanajul prefectului Capitalei". Acesta a continuat, însă, şi a spus că motivul pentru care nu s-a întâmplat asta este că "după cum ştiţi, avem o problemă cu prefectul Captailei". 

Nu a vrut prefectul să îl numească pe Nicuşor Dan primar? 

"Spuneţi că prefectul Capitalei, de la sine putere, a decis să nu facă această ceremonie de învestire a lui Nicuşor Dan?", a întrebat Cătălina Porumbel. 

"Sigur că da! Este obligat să o facă prin lege. Eu vă spun cu certitudine că premierul Ludovic Orban nu a dat o astfel de dispoziţie şi că PNL şi premierul îl susţin necondiţionat pe Nicuşor Dan, nu s-a pus condiţia intrării sale în PNL. Eu nu ştiu dacă a făcut-o deliberat sau de ce a luat decizia asta, dar aşa spune în lege, că prefectul trebuie să îl învestească", a replicat prompt Virgil Guran. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel