Președintele CJ Argeș, Florin Tecău, audiat la DNA
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: ziarobiectiv.ro
Foto: ziarobiectiv.ro
Președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău (PSD), este audiat joi dimineață la DNA într-un dosar în care sunt cercetate fapte de corupție. 

UPDATE: Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş Florin Tecău a declarat joi că a fost audiat la DNA ca martor într-un dosar privind un contract cu fonduri europene în valoare de "milioane de euro", precizând că a văzut documente din 2009 care ar fi de la CJ, dar acestea nu s-ar regăsit în arhiva instituţiei, conform Mediafax.

Florin Tecău a spus, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a fost audiat aproximativ trei ore, că a fost citat să se prezinte în calitate de martor, într-un dosar în care anchetatorii cercetează modul de încheierea a unui contract derulat cu fonduri europene.

Tecău nu făcut declarații pentru jurnaliștii prezenți la sediul DNA, însă surse citate de presă spun că social-democratull este chestionat în calitate de martor.

Florin Tecău este preşedinte al Consiliului Judeţean Arges din 2014, când au fost organizate alegeri după încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu (PSD), pentru conflict de interese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel