Prăjitura ISOSCEL, un adevărat deliciu! Rețeta pe care trebuie să o știi
Prăjitura Isoscel este desertul ideal, în această perioadă. Cu siguranță, vei reuși să-i surprinzi pe cei dragi.
Ingrediente
3-4 linguri smântână
1 pachet unt
200 grame făină
* ingredientele de mai sus se lasă 2-3 ore la rece.
gem
ou
nuci
zahăr tos
Cum se prepară
Se frământă, se întinde foaie, se taie pătrate şi se pune gem, se unesc două colţuri opuse şi se presează marginile, scrie alinacuisine.ro.. Se ung cu ou şi se presară cu nuci şi zahăr tos, apoi se bagă la copt.
Vezi și: Cum scoți ușor blatul de tort din tavă, fără să-l rupi. Trucul genial al bucătarilor
Prăjitura Carpați. Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească. Este desertul perfect
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
prajitura gem
prajitura isoscel
prajitura nuca
retete desert
retete prajituri
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol
- Mioara Roman îi trimite semne Oanei Roman, din lumea de dincolo, chiar în Săptămâna Mare / foto în articol