Data actualizării:
Data publicării:

Poze cu Denisa Manelista moartă sicriu. Căutări în ziua înmormântării Denisei Răducu

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp

Interesul românilor vizavi de moartea Denisei Răducu - cunoscută drept Denisa Manelista - a fost imens. Au arătat-o cifrele înregistrate de tabloide și topul căutărilor pe Google în ultimele zile de când Denisa Manelista a decedat.

VEZI ȘI: Înmormântare Denisa Manelista. Ce NU a căutat nimeni pe Google despre DENISA vă va îngrozi

Lumea, în număr foarte mare, a fost interesată să vadă instantanee de la înmormântarea cântăreței. Mai mult decât atât, în topul căutărilor pe Google marți, 25 iulie, s-au aflat următoarele cuvinte: "Poze cu Denisa Manelista moartă"; "Denisa în sicriu"; "Înmormântarea Denisei"; "Ștefănești Vâlcea".

VEZI ȘI: Înmormântare Denisa Manelista. Preot: Este un păcat STRIGĂTOR la cer!

 

Mii de oameni au participat, marți, în comuna Ștefăneşti, din Vâlcea, la înmormântarea cântăreței, alături de rude fiind apropiați și colegi de breaslă. Părinții Denisei Răducu au vrut să păstreze discreția în ziua în care și-au condus fiica pe ultimul drum, motiv pentru care o firmă de pază a interzis fotografierea în curte sau în casă.

VEZI ȘI: Denisa Manelista înainte să moară. Ultimele imagini cu Denisa Răducu


Autoritățile din Ștefăneşti au transmis că în fiecare an, pe 14 august, vor organiza un Festival al lăutarilor, în memoria tinerei care a pierit mult prea devreme.

Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, fiind găsită în stop cardio-respirator. Cântăreața a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai important tip de cancer de ficat.

VEZI ȘI: Înmormântare Denisa Manelista. Mircea Badea, REVOLTAT după un articol de pe DC News

Cancerele hepatice reprezintă a şasea cea mai frecventă formă de cancer la nivel mondial. În Europa, 10 din 1.000 de bărbaţi şi 2 din 1.000 de femei vor face cancer de ficat la un moment dat în viaţă. În anul 2008, în jur de 40.000 de bărbaţi şi circa 20.000 de femei au fost diagnosticaţi cu cancer de ficat în toata Europa. Vârsta medie la diagnosticare este între 50 şi 60 de ani, iar în Asia şi Africa este în jurul vârstei de 40-50 de ani,.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel