Poşta Română va desfiinţa 450 de subunităţi şi va restructura 1.400 de locuri de muncă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Poșta Română
Poșta Română

Poşta Română va continua reorganizarea reţelei, prin desfiinţarea a 450 de subunităţi, operaţiunea implicând restructurarea a 1.400 de posturi, în acest an fiind deja desfiinţate 900 de unităţi de profil, reţeaua ajungând la 6.100 de oficii.

În noua etapă a reorganizării reţelei sunt incluse 402 subunităţi şi 47 de oficii poştale rural mecanizate (specializate în prelucrarea trimiterilor din mediul rural), a anunţat marţi compania de stat, scrie Mediafax.

Directorul general al companiei, Dan Neagoe, a declarat într-o conferinţă de presă că în urma celei de-a doua etape a restructurării unele posturi vor fi defiinţate, iar personalul redistribuit în alte unităţi ale companiei, precum societatea bancară sau cea de asigurare pe care Poşta Română şi-a propus să le înfiinţeze.

El a adăugat că eventualele concedieri vor fi stabilite în urma unei analize.

"Vom vedea dacă vor fi şi oameni implicaţi în această restructurare", a spus Neagoe.

Prima etapă de reorganizare, derulată în acest an, a presupus desfiinţarea a 900 de unităţi, fără să existe concedieri, potrivit companiei.

Totodată, Poşta Română derulează o operaţiune de internalizare a unor sucursale şi de reducere a 146 de posturi aferente de conducere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel