Portbagaj curat şi organizat. Sfaturi pentru şoferi
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Rareori utilizăm la maximum spațiul pe care îl avem la dispoziție în portbagajul mașinii, iar principalul motiv pentru care nu acordăm importanță acestui detaliu este că îl considerăm a fi unul nesemnificativ. 

Totuși, pe lângă faptul că mașina arată mult mai bine atunci când obiectele din interiorul său sunt așezate și bine organizate, specialiștii ne oferă încă un argument pentru care nu ar trebui să omitem curățenia din portbagaj. 

1. Păstrează în mașină lucrurile care îţi sunt cu adevărat utile 

Potrivit legii, orice șofer responsabil ar trebui să ai în mașină triunghiurile reflectorizante, vesta reflectorizantă, extinctorul și trusa sanitară. Alte ustensile la fel de importante pentru un conducător auto ar putea fi roata de rezervă, cricul, cheia pentru prezoane - toate acestea dovedindu-se extrem de utile în cazul în care vei avea o pană la roată. Pe de altă parte, un kit anti-pană este la fel de eficient și poate înlocui toate aceste produse. 

2. Organizează-ţi lucrurille folosind o tăviţă pentru portbagaj 

 

Un alt truc smart la care poți apela pentru a-ți organiza eficient spațiul din interiorul mașinii este să folosești o tăviță pentru portbagaj. Acesta este un accesoriu care îndeplinește mai multe funcții, printre care protejarea portbagajului împotriva murdăriei, inclusiv a lichidelor vărsat, împiedică deplasarea obiectelor stocate în portbagaj, datorită suprafețelor striate, şi ajută la organizarea eficientă a lucrurilor depozitate în portbagajul mașinii. 

3. Curăţă portbagajul de murdărie, pete și mirosuri neplăcute 

 

De multe ori, evităm să punem în portbagaj anumite obiecte, din cauza faptului că acesta este murdar sau are un miros neplăcut. Dacă te regăsești și tu în acest scenariu, nu ar strica să duci mașina la curățătorie sau să te preocupi chiar tu de cosmetizarea mașinii. O curățenie generală a interiorului mașinii, în cadrul căreia să nu ocolești nici portbagajul, reprezintă o soluție simplă de a face mai mult loc de depozitare în automobilul tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel