Ponta: Macovei e dusă cu sorcova. Să văd cum traduce asta în PE
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, răspunzând unei întrebări, că Monica Macovei ”e dusă cu sorcova”, pentru că îi suspectează pe liderii USL că ar plănui grațierea afaceristului Gigi Becali.

”E dusă cu sorcova (Monica Macovei - n.r). Nu spunea tot ea că vrem să-l suspendăm pe Traian Băsescu ca să-l grațiem pe Adrian Năstase. Nu s-a întâmplat asta (...) E a nu știu câta prostie pe care o spune. E cu sorcova. Să văd cum traduce asta în engleză în Parlamentul European”, a declarat premierul, miercuri, la Bruxelles.

Victor Ponta este reprezentantul României la Consiliul European de la Bruxelles, mandatat de președintele Traian Băsescu, pentru prima oară.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, miercuri, că liderii USL au dat ordin procurorilor și judecătorilor să nu închidă persoanele pe care premierul le simpatizează. Crin Antonescu și Victor Ponta se pregătesc să-l grațieze pe Gigi Becali, dovadă ultimele lor ieșiri publice, în cadrul cărora au spus că-l simpatizează pe finanțatorul Stelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel