Pompier imobilizat cu electroșocuri, la Botoșani. Ce i-a făcut soției, de față cu copiii
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Un pompier din Botoșani a fost imobilizat cu electroșocuri.

Incident șocant în Botoșani. Un pompier a fost imobilizat de polițiști cu electroșocuri, în noaptea de duminică spre luni.

Bărbatul și-a amenințat soția gravidă cu un cuțit la gât, după ce a bătut-o de față cu cei trei copii.

Presa locală scrie că subofițerul de la ISU Botoșani și-a bătut soția însărcinată în ultimul semestru, iar apoi a violat-o. În casă se aflau și cei trei copii, în vârstă de trei, patru și șapte ani. 

Ulterior, femeia a sunat la 112, iar soțul a imobilizat-o, a blocat ușa apartamentului și a închis lumina. Când polițiștii au intrat în casă, bărbatul ținea la gâtul femeii un cuțit. Astfel, a ajuns să fie imobilizat cu electroșocuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie și a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi, a declarat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Ce s-a întâmplat cu agresorul 

Pompierul a ajuns la Secția de Psihiatrie pentru examinare. Nu s-a decis internarea lui și nici nu a fost reținut de polițiști, dar a fost emis un ordin de protecție provizoriu. 

Ancheta a fost preluată de Parchetul Militar, iar ISU Botoşani a dispus efectuarea unei cercetări disciplinare prealabile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel