Data actualizării:
Data publicării:

Poluare București. Costel Alexe, atac cu mantă la Firea: „Alții sunt mai mult cu declarațiile de presă, declarațiile politice”

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Politica
WhatsApp
Ministrul Mediului, Costel Alexe, a vorbit, într-un interviu DC News, despre diferitele moduri în care gestionează administrațiile locale poluarea.

”Toate orașele mari ale României, sub o formă sau alta, au proiecte integrate de calitate a aerului pentru că, având aglomerări urbane, având poluare, au și depășiri”, a spus ministrul Mediului, într-un interviu DC News.

Unele comunități fac pași importanți, altele fac doar declarații

”Sunt unele comunități care fac pași importanți în vederea reducerii poluării aerului din orașele lor și alții care sunt mai mult cu declarațiile de presă, declarațiile politice și evident, din păcate, suferim cu toții, în fiecare zi, în traficul fie din București, fie din alte orașe ale țării", a mai spus Alexe.

„Nu aș vrea să greșesc, dar un primar, cred că e social-democrat, la Turda... Este primul oraș din țară care are transport public în comun 100% electric. Tot! Numai noi avem pentru acest an 100 de milioane de euro pe care îi punem la dispoziția administrațiilor publice din România pentru mijloace de transport public electrice: tramvai, troleibuze sau autobuze. Am avut și anul trecut, sunt fonduri europene", a continuat ministrul Alexe.

Nu există problemă în România care să nu poată fi rezolvată cu fonduri europene

Ministrul Mediului a încheiat spunând că problemele României pot fi rezolvate cu fondurile europene și că este de datoria administrațiilor locale să acceseze astfel de resurse financiare.

„Nu există astăzi problemă în România care să nu aibă rezolvare cu fondurile europene. Administrațiile publice locale trebuie să acceseze acești bani europeni", a încheiat Costel Alexe.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel