Polițiștii, șocați de ce au găsit în tigaia unui student. "Mirosea înțepător"
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
hamster
hamster

Un student în vârstă de 21 de ani s-a răzbunat pe colegul lui de cameră. Acum, va trebui să facă 120 de muncă în folosul comunităţii. James White a recunoscut că a fript în tigaie hamsterul colegului de cameră. În stabilirea pedepsei, judecătorii au luat considerare că era posibil ca animalul să nu mai fi fost în viaţă când a fost prăjit. 

Judecătorul Roy Anderson i-a spus lui White că l-a condamnat bazându-se pe ideea că hamsterul murise cu câteva minute înainte ca studentul să-l frigă pe aragaz, scrie Daily Mail.

Poliţia a venit la căminul de studenţi din Popehead Court, York, după ce mai multe persoane au sunat pentru că sesizaseră "un miros foarte puternic şi înţepător". James a fost găsit de poliţişti în stare de ebritate, întins pe podea.

"Din bucătărie venea un miros înţepător. Când am intrat, am văzut ceva şocant: un hamster zăcea mort în tigaie", a povestit un poliţist.

White a primit un ordin de supraveghere, timp de 12 luni, şi a fost obligat să plătească 1000 de lire sterline, costurile de judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel