Polițiștii, poză cu maneliștii pe care i-au amendat. Radu Tudor: Imagine catastrofală de complicitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un jandarm și doi polițiști care au intervenit la o petrecere din Sectorul 6, în weekend, s-au pozat cu Adrian Minune și Tzancă Uraganul, cei care intrețineau cheful și care au fost amendați. Jurnalistul Radu Tudor i-a taxat pe oamenii legii.

"Incidentul acesta a generat şi o anchetă la vârful Ministerului Afacerilor Interne. După ce conducerea Poliţiei Române a căzut în urma unui scandal public generat de întâlnirea dintre liderii Poliţiei din România şi capii unui clan interlop din Bucureşti, lecţiile învăţate par să fi fost uitate rapid cel puţin de o parte dintre poliţişti. Se întâmplă ca în această pandemie să existe multe locuri în care petrecerile cu zeci şi sute de oameni se ţin lanţ fără niciun fel de regulă respectată, fără mască, fără distanţare. Cert este că avem zeci, dacă nu sute de astfel de exemple în România ultimelor nouă luni şi ele continuă, din păcate.

"Imagine catastrofală de complicitate"

În urma unei sesizări, poliţişti din Bucureşti s-au dus la o locaţie să oprească o petrecere. Petrecerea era întreţinută de cântecele unor manelişti celebri, precum Tzancă Uraganul şi Adrian Copilul Minune. Au intrat peste ei poliţiştii, au dat amenzi. La sfârşit, ce credeţi că s-a întâmplat? S-au pozat prieteneşte poliţiştii cu maneliştii, ca să fie bine, să nu fie rău. Ca să fie în continuare Poliţia asimilată cu această imagine catastrofală de complicitate cu manelişti, cu interlopi, cu cei care încalcă legea", a spus Radu Tudor, în emisiunea "Punctul de Întâlnire",  de la Antena 3.

"Câţi dintre dumneavoastră v-aţi făcut vreodată un selfie cu poliţistul care v-a amendat? Câţi dintre dumneavoastră aţi fost într-un moment de prietenie, de intimitate cu un poliţist de la Rutieră sau de la altă specialitate care v-a sancţionat? Ei bine, nu se întâmplă pentru dumneavoastră, ci pentru Tzancă Uraganul şi Adi Copilul Minune, prieteni cu poliţiştii care i-au amendat", a mai spus jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel