Polițiștii giugiuveni verifică mai multe sesizări privind nereguli la secțiile de votare din județ
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Poliţiştii efectuează cercetări după ce au fost înregistrate trei sesizări cu privire la fraude electorale, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Emanuela Sârbu.

"Duminică, de la începutul procesului de votare, la nivelul IPJ Giurgiu au fost primite trei sesizări. Una semnala faptul că într-o secţie de votare din comuna Mihai Bravu votează câte trei persoane în acelaşi timp, în aceeaşi cabină de vot, în incinta unei secţii de votare din localitatea Gostinu s-ar afla persoane care nu au acest drept, iar o altă sesizare se referă la faptul că în localitatea Bucşani este continuată campania electorală prin intermediul unor autovehicule care circulă pe raza comunei. Aspectele sesizate sunt în curs de verificare", a precizat Sârbu, transmite Agerpres.

Ea a afirmat că structurile MAI de la nivelul judeţului Giurgiu rămân la datorie pe toată perioada desfăşurării procesului electoral, pentru a verifica punctual orice sesizare privind încălcarea legii şi, acolo unde situaţia o impune, vor fi luate măsurile prevăzute de lege. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel